TR-nyt

Kære kollega

Efter endt barsel er jeg nu tilbage på arbejde og dermed også på posten som tillidsrepræsentant for GL på ZBC Slagelse. Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang med opgaven. Der er jo nok at tage fat på.

Jeg har tænkt lidt over, hvordan møderne blandt GL’erne kan gribes an fremadrettet og er kommet frem til følgende model.

I stedet for de lidt længere møder efter endt arbejdstid holder vi kortere og måske lidt hyppigere møder i frokostpausen. Det vil forhåbentlig gøre det lettere for flere at deltage. Der vil blive budt på en lille bid mad i forbindelse med møderne.

For at holde møderne korte, vil vi så vidt muligt forsøge at undgå rene orienteringspunkter. Orienteringen vil i stedet komme i dette nyhedsbrev, som jeg regner med at udsende ugentligt  (såfremt der er nyt indhold).

Ønsker man af en eller anden årsag ikke at modtage nyhedsbrevet, kan man afmelde det i bunden af mailen. Her kan man også redigere sine oplysninger, hvis man for eksempel ønsker at få denne mail sendt til en anden mailadresse fremover. Jeg sender til dem, I er registreret med hos GL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *