Blogs om 1. verdenskrig – læs og kommentér

[su_menu name=”1. verdenskrig”]

I dagens to lektioner, skal I læse og kommentere hinandens sider om 1. verdenskrig. Vi begynder med dem, som har skrevet om samme emne som I selv har og bevæger os derefter videre til dem, som har skrevet om andre emner.

Følg nedenstående arbejdsgang:

1: Del linket til jeres egen side i kommentarfeltet herunder. Det skal fremgå, hvilket emne, den handler om. Husk, at det skal være muligt at kommentere på jeres egen blog.

2: Gå ind og læs de andres blogs om samme emne igennem. I kan med fordel have særligt fokus på følgende, men må meget gerne lægge mærke til andre ting, hvis det giver mening.

  • Prioritering stoffet inden for emnet
  • Udvælgelse af kildemateriale. Både det udleverede og det valgte
  • Formidlingen af stoffet. Var det let forståeligt?
  • Den visuelle præsentation
  • Troværdigheden. Ville I bruge det som en kilde?

3: Byd ind med konstruktiv kritik til hinanden i kommentarfelterne. Hvad er godt, hvad kan forbedres, hvad undrer I jer over, hvad lader I jer inspirere af?

4: Gå ind og se kommentarerne til jeres egen hjemmeside og besvar dem. Lad os se, om vi kan få en debat om det faglige indhold af jeres hjemmesider.

I  anden lektion kører vi en tilsvarende arbejdsgang, men med de sider, I ikke selv har skrevet om. I punkt 2 kan I derfor med fordel se bort fra anden bullet, da I ikke helt har forudsætningerne for at bedømme hinandens valg af kildemateriale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *