Ingen tillæg to år i træk

Nogle af dem, som har modtaget tillæg for 2018 og 2019 ligger stadig højt i forhold til lønefterslæb, selvom de har fået tillæg. Ganske få ligger stadig så højt, at de vil kunne komme i betragtning til at modtage tillæg igen i de forhandlinger, som snart går i gang.

GL-klubbestyrelsen har diskuteret denne situation, og vi er enige om, at det lige nu bør prioriteres at så mange kolleger som muligt får et tillæg. Derfor vil lønløftstillæggene i 2020 udelukkende blive givet til kolleger, som IKKE har modtaget lønløftstillæg for 2018 og 2019.

Generelt er indstillingen, at man ikke kan få tillæg to år i træk, hverken lønløftstillæg eller fastholdelsestillæg. Dette skyldes, at der som bekendt er forhandlet en fast pulje på 0,45 procent af lønsummen med direktionen, som vi skal fordele, og at vi gerne vil prioritere at mange får tillæg.

Jeg håber, at der er opbakning til beslutningen. Hvis man er uenig, må man meget gerne henvende sig til mig. Så vil vi tage en større diskussion og om nødvendigt en afstemning om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *