App-cases

I kan vælge mellem nedenstående cases, til at producere jeres apps.

Husk at begynde med forundersøgelsen. Især målgruppeundersøgelsen er afgørende. Gør gerne brug af et segmenteringsværktøj som Gallup Kompas, som I kan få genopfrisket her: http://jakobhorn.dk/virtuel-firewall-modtager-og-effekt/

Urban Travel

Rejsebureauet Urban Travel arrangerer rejser til storbyer, først og fremmest i Europa. Rejserne har især fokus på byernes kulturelle tilbud, og bureauet ønsker at adskille sig fra andre rejsebureauer ved ikke blot at have fokus på transport og overnatning, men også formidle kulturen til de rejsende. Det er især museer, koncerter og historie, som der er fokus på.

Appen kan med fordel tænkes som en prototype, hvor der især fokuseres på én storby, som du selv vælger. Konceptet vil herefter relativt nemt kunne bredes ud til andre.

Slagelse Handelsstandsforening

Slagelse Handelsstandsforening vil gerne have en app, som kan gøre det nemmere at handle i Slagelse. De forestiller sig for eksempel en oversigt over parkeringsmuligheder og butikker, forskellige rabattilbud, konkurrencer og andre aktiviteter, som skal få folk til at handle mere i byens butikker.

Også her kan det godt betale sig at tænke appen som en prototype. Det er bedre at have mange funktioner repræsenteret på få butikker, end få funktioner på mange butikker, som ellers er ens.

Medicinstudiets udenadslære-app

Nye studerende på medicinstudiet skal lære flere hundrede latinske begreber udenad på de første semestre af deres studie. Det er slidsomt arbejde, som er en forudsætning for at fortsætte på studiet, hvilket betyder, at mange falder fra.

Universitetet vil gerne lave en app, som skal hjælpe de studerende. De forestiller sig, at når eleverne har den lige ved hånden, kan de nemmere bruge den i bussen og andre steder, hvor de ikke har andet at tage sig til. De forestiller sig også, at en app med alle dens interaktivitet, kan gøre det sjovere at lære nye begreber. Måske kan der endda komme nogle spilelementer ind i appen.

Din egen case

Du må gerne lave din egen case. Den skal godkendes af læreren. For at blive godkendt skal der være en klar afsender og et klart formål med appen.