Appværksted 2.g

Da det næppe vil være muligt at overholde coronaretningslinjerne ved normal appværkstedsundervisning, gennemføres den i stedet virtuelt.

Brug nedenstående formular til at kontakte mig, når I har brug for hjælp, rådgivning eller vejledning. Så kontakter jeg jer så hurtigt som muligt på teams, hvor vi kan drøfte løsninger, dele skærm og så videre.

I det omfang flere henvender sig samtidig, vil der kunne opstå lidt ventetid, ligesom det også kan være tilfældet ved normal undervisning. I så fald skal I så vidt muligt bare arbejde videre og holde Teams-kontoen åben, så tager jeg fat I jer hurtigst muligt.

Skriv det fulde navn på den, hvis konto, jeg skal ringe op til i nedenstående formular, så jeg kan finde jer i systemet.

Jeg sidder klar til at besvare alle henvendelser, og vil som sagt gøre det hurtigst muligt.

Brug formularen herunder