Nu kommer løntillæggene

Vi har nu omsider modtaget lønstatistikdata fra HR, hvilket betyder, at vi kan foretage selve lønforhandlingerne. Jeg har et møde med Niels-Erik i dag, mandag den 2. marts, hvor vi vil tage hul på forhandlingerne.

Ledelsen har haft et ønske om nogle enkelte funktionstillæg, men har ellers imødekommet den struktur, som vi i det samlede lærerkollegium stemte igennem i december.

I den struktur arbejdes der dels med fastholdelsestillæg, som tildeles ud fra relevant undervisningserfaring, relevant erhvervserfaring, relevant ekstra uddannelse og anden relevant erfaring eller personlige kompetencer, som må vurderes at bidrage positivt til den enkeltes kvalifikationer. Disse tillæg vil først og fremmest blive indstillet af ledelsen, og TRs rolle vil især være at påtale det, hvis nogen helt åbenlyst overses.

Derudover arbejdes der med lønløftstillæg, hvor vi løfter dem, som har det største lønefterslæb, når der justeres for alder, anciennitet m.m. Disse tillæg vil blive indstillet fra TR med udgangspunkt i GLs lønstatistik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *